Viaköp Trädgård

Viaköp Trädgård, Plantskola & Deco-butik.

Viaköp Trädgård & Plantskola & Deco-Butik ingår i BMT i Skåne AB 2012 öppnade vi plantskolan. *Den lilla plantskolan med de stora plantorna* 2024 är det 12:e säsongen högsta kvalité till LÅGA priser.

Viaköp Plantskola odlar alla perenner, träd o buskar, själv, utan växthus för att all odling sker på friland för att få bästa kvalité.

Plantskolan har ett lite udda växtsortiment, med blandannat, perenner, klematis, vildpioner från Kina likaså rodedendron o en mängd gräs. Plantorna är i huvudsak plantade i xl-krukor i egen odling, mycket av sortimentet är vi ensamma om i Sverige enl. Alnarps utsago samt högsta kvalité.

Försäljning o odling av växter;

Vi har låga priser året om och då ingen rea, utan vi satsar på kvalité, vid försäljning av kvalitéväxter, som är friska när de lämnar plantskolan har vi inget återköp av och därmed ingen återbetalning,

Vid felköp av växter, har vi ingen bytesrätt i vissa fall kan man få 50% tillgodokvitto om växten ej har varit planterad o är kvar i krukan, vid uppvisning av kvitto, högst en dag gammalt. OBS, plantskolan har inge växtgaranti.

Vi garanterar att växterna håller hög kvalité vid försäljningstillfället. 

PLANTSKOLAN & DECO-BUTIKENS öppettider f.o.m. den 15 April lika plantskolan.

 

Måndag-fredag 11-18  lördag o Söndag +röda dagar 11-14 tillsvidare, meddelar här när vi stänger för säsongen den 31/10 2024 Öppnar påskvecan 2025. Välkomna då.

Har ni frågor gå då in på kontaktsidan o maila, även bokning av trädgårdsvisning, rådgivning samt hemleverans.

Plantskolechef Worachon *Chon* Yamdee Andersson är ansvarig för plantor o sortiment. Maila eller ring om ni undrar något, finns på kontaktsidan